å regnet det bara öser ner...

...men vi har haft några fina dagar som vi har spenderat på bästa sätt! i och vid vattnet! Barnen badar som bara den, mamman håller sig mest på land´, men några dopp har det allt blivit!

Nu ligger vi i Mariestads hamn, och vi blir nog här några dagar. Det ska regna och blåsa, så vi tar det säkra före det osäkra och ligger kvar bland civilisationen! Man vill ju inte riskera att bli inblåst i Otterbäcken... ;-)

Tyvärr så har jag inte med mig den rätta kabeln till telefonen så jag kan inte ladd aöver bilder på vad vi har pysslat med de senaste dagarna, men det får jag ta när vi kommer hem!

Förhoppningsvis kommer det fint väder nästa vecka, och då blir vi nog ute den veckan också! Vi har redan varit på sjön i 1½ vecka, det går så fort! VI har sällskap av Maria, Henke och Saga, vilket är väldans trevligt!

Nu ska jag nog krypa ner till Elsa som ligger i ruffen och sover!!

Hej så länge!


sommaren rusar förbi....

.... och det känn sknappt som om semestern har börjat än! Jonas har redan haft 2 veckor, och 4 återstår ännu, som tur är! Dessa två veckor har varit jättemysiga, och vi har slappat ocg tagit det lugnt tillsammans! Första veckan var vi på sjön och "testade" båten. Vi gjorde ingen långtur direkt utan tog tillvara på det fina vädret och åkte till Snadön utanför åmål, där det finns kanonstränder för barnen att leka på! Härligt!



Barnen gillar att ro, vilket dom tränar flitigt på! Fast roligast är nog ändå när pappa kört fort i deras egna vågor så det gungar!



Vi låg själva vid bryggan ett tag så vi passade på att tvätta pärlan lite!

På hemvägen stannade vi till på Floghall, där vi träffade farmor och farfar som va på väg ut på semseter. Tjejerna hoppade och lekte från badbryggan på deras båt! Till och med Tova va i flera gånger, fast hoon fryser så hon skakar!







Elsa utforskar vattenkannan! Det händer massro med henne just nu! Hennes urusla, rent ut sagt hemska humör är borta, lagon till semestern! Hon hade det jobbigt några veckor med feber, förkylning och tandsprickning, och hon va missnöjd heka dagarna! Jag höll på att dööö... Ingenting dög, hon bara grinade! Men nu är hon tillbaka, glad och busig och härlig! Hon går utefter möbler och klättrar i trappor, så nu får man vara med! Har hon nåt i händerna så står hon stadigt utan stöd.  Flytvästen är inte alls så hemsk som vi trodde att hon skulle tycka, utan det går rätt bra! Hon somnar oftast när vi åker, och vaknar lagom till vi ska lägga till, så klart!

Slutet på första veckan tillbringade jag i vansbro! Det va dags för ÅRETS UTMANING! Vansbrosimningen! Även om jag va grymt nervös så gick loppet riktigt bra! I mål på 54 min ca, efter en lugn och behaglig simning!



Jag och Åsa är taggade, precis innan vi ska gå till starten!



Alla tog sig i mål!

Vår andra vecka har bestått av det årliga Boråsbesöket! I år hyrde vi en stuga i två nätter på samma camping som syster med familj! Vi har haft jättetrevligt med besök på äventyrsbad, djurpark och ett besök på Navet! Barnen har haft jättekul och lekt hela dagarna! Dom had enog varit nöjda med att vara på campingen hela dagarna!









Nu är vi hemma och packar om för några härliga veckor på sjön!


Passar på att bada lillfisen medan tjejern...

img_0436 (MMS)

Passar på att bada lillfisen medan tjejerna kollar på tv. Elsa gillar numer att bada, i början vågade hon inte sätta sig ner.....  ;) men nu plaskar hon på som bara den!


Just nu ligger jag på gräsmattan och njute...

img_0422 (MMS)

Just nu ligger jag på gräsmattan och njuter medan barnen badar och mannen tvättar bilen! Slappt och gott!


Vansbrosimningen!

På lördagmorgon packade vi in oss i bilen och styrde mot årets utmaning, Vansbrosimningen!! Vi har simmat förut, men det är några år sen... Ganska många när man tänker efter... Men så nu var det nu dags igen! VI blev inspirerade av lillebror som (förhoppningsvis) ska göra klassikern, och självklart hängde vi på! Jag va skitnervös före start, men det gick hur bra som helst! Kanske inte jättefort, kom i mål på 54 minuter, men det va lätt och behagligt att simma, jag trodde att det skulle vara mycket tyngre att simma igenom!

Dagen förgylldes av fina hejjarramsor som ramlade in från lite olika håll, vi fick till och med en live innan starten! :-) Väl i vattnet fick vi se att vi hamnat bredvid Gunde Svan och Carina Berg, som visst skulle ut i vattnet och kämpa! Kul!

Hemvägen var lång, och seeeeg.... Men helgen har varit riktigt rolig, men många härliga människor och mycket skratt! Ser redan fram emot nästa års resa! ;-)

Ska försöka få im lie bilder från helgen senare! Nu blir det natta!

Kram



Idag har vi strålande sol och barnen badar...

img_0386 (MMS)

Idag har vi strålande sol och barnen badar för fullt! Som hoppar från farmors badbrygga!


Elsa är faktiskt inte alls så anti sin fly...

img_0361 (MMS)

Elsa är faktiskt inte alls så anti sin flytväst som vi trodde! Fast det är svårt att röra sig själv så vi får bära en del...!


Nu ligger vi med båten på floghall, solen ...

img_0365 (MMS)

Nu ligger vi med båten på floghall, solen skiner och Elsas annars så taskiga humör är som bortblåst och hon leker nöjt på golvet! Härligt med semester!!!


RSS 2.0