Dagens skörd...

Dessa slänger jag i mig varje dag.... Suck... Men men, vad gör man inte?!


Projekt TRÄDGÅRD

Som vi grejar och fixar! Eftersom vi byggt ut huset ganska mycket så har inte utsidan hunnits med... Prio har legat inne med allt vad det innebär men nu har vi fått för oss att fixa till det lite på utsidan. Parkeringen utanför källaren ska planas ut och få nytt grus. Häck ska planteras och en uteplats ska göras iordning!!

Jobbigt, men kul!!!


Trött, tröttare....

....Lisa! Ja nu tog min ork slut helt.... Idag har Alva spelat klassfotboll för första gången och det va riktigt kul tyckte hon! Mindre kul tyckte syskon och mamma som höll på att frysa ihjäl! Men men, vad gör man inte...! Vi överlevde och efter att ha tinat någon blev det en liten promenad för mig och mamma.

Nu ligger Elsa och kusinen är här och ska sova över så det är full fart på dom stora! :) maken tog med sin svärmor på en roadtripp till Sunne för att köpa en jolle och en verktygsbod!

Bjuder på en go bild av Elsa och minsta kusinen! Elsa är så himla glad i henne så hon kan inte låta bli henne!


Härligt!

Vi har haft en väldigt härlig dag! Perfekt 1a maj!!

Först gjorde vi ett ryck till i trädgården, så nu är nästan alla plantor nere!

Sedan packade vi in oss och åkte till Drossviken för att grilla med grannarna! En hel drös med ungar! Härligt! Vi hängde med hem till dom och inspekterade nya båten! Nu längtar vi till sommaren!! :)

Efter det bar det av till Furuskogsparken, där kusinen va med och dansade och sjöng! Mycket folk och barnen hittade kompisar så dom såg vi inte så mycket av!

Dagen avslutas nu på vår altan i kvällssol och grillat!

En helt perfekt dag!


RSS 2.0